Music Sheets

OVER ONS

Muziek-Maat_103.JPG

Nina Verharen

Gitaar | Zang | Songwriting | Muziektheorie

Als 15-jarige begon ik met het geven van gitaarlessen als bijbaantje. Al snel wist ik dat ik mijn passie had gevonden. Na mijn middelbare school begon ik aan de opleiding tot muziekdocent op het conservatorium in Tilburg. Alle ervaringen en inspiratie die ik daar opdoe kan ik nu verwerken in de lessen die ik geef bij Muziek-Maat! Naast het geven van muzieklessen ben ik ook actief als muzikant. Ik zing, speel gitaar en schrijf mijn eigen liedjes.

Nieuwsgierig?

Bekijk dan de website  ninaverharen.nl

 voor aankomende optredens of beluister

mijn EP "A Song I Don't Know" op Spotify!

   

Feikje Verbeem

Piano | Zang | Songwriting | Muziektheorie

Momenteel studeer ik net zoals Nina en Bram aan de Academie voor Muziekeducatie in Tilburg. Vanaf mijn 4e had ik interesse in piano en zang en ben ik begonnen met het volgen van lessen hierin. Samen met mijn vier zusjes traden we vaak op voor onze familie. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan met optreden, zowel solo als in een band of koor. Ik ben klassiek geschoold in Piano, maar focus me nu vooral op lichte muziek en Jazz. Ik heb een paar pianonummers geschreven, die vandaag de dag nog gespeeld worden door anderen. Wat Zang betreft heb ik vooral ervaring in zowel Klassiek als Pop. Muziek is mijn werk en ik geniet daar elke dag van.

   

Muziek-Maat_085.JPG
Muziek-Maat_100.JPG

Bram Aantjes

Piano | Zang |Gitaar | Muziektheorie

Ondertussen speel ik al heel wat jaren piano en ik heb het voorrecht om van mijn hobby, mijn studie en werk te maken. Ook ik studeer dus aan de Academie voor Muziekeducatie op Fontys in Tilburg.

Ik begon met piano spelen toen ik 5 jaar oud was en doe dat nu nog met veel plezier. Tijdens de middelbare school ben ik begonnen met gitaarspelen en tijdens mijn studie ben ik het zangpad gaan bewandelen. Met piano ben ik me vooral gaan focussen op Jazz waar ik nu nog steeds mee bezig ben en met veel plezier speel. 

   

Sheet Music

RECENSIES

"Nina heeft engelengeduld. Ze stelt me op m'n gemak en geeft me al het vertrouwen dat ik het kan. Ondanks dat ik geen noot kan lezen, speel ik nu 'Berend Botje' en 'Jingle Bells' voor mijn kleinkinderen."

—  Jeanne, leerling gitaar